service-header

Garantie extinsa

- Service

Fiecare model Suzuki  este construit pentru ca tu sa-ti utilizezi vehiculul fara nicio grija. Iar aceasta fiabilitate este sustinuta de o garantie de pana la 3 ani pentru fiecare masina noua. Programul de Garantie Extinsa Suzuki a fost realizat pentru ca utilizarea autovehiculului  tau sa fie cat mai placuta ,avand posibilitatea de a extinde garan?ia standard a producatorului (de care dispuneti deja), cu 7 ani sau in limita a 200.000 de km.

Perioada garantiei extinse va incepe  imediat ce  garantie producatorului a exipirat pentru ca tu sa  te poti bucura de drum, fara alte griji referitoatre la reparatii si va expira  in ultima zi  al celui de -al 10 –lea an calculat de la data inceperii termenului de granatie sau la atingerea unui numar de maxim 200.000 km, in functie de care dintre aceste conditii este prima indeplinita.

Care sunt beneficiile garantiei extinse:

  • Calitatea reparatiei: beneficiezi de piese originale si de manopera specializata realizata in service-urile  din cadrul retelei de reparatori autorizati Suzuki
  • Economisesti timp si bani : in cadrul unei garantii extinse scapi de cosuri neprevazute pentru piesele si reparatiile incluse
  • Contract transferabil (cesionabil) in cazul revanzarii vehiculului, contractul fiind atasat vehiculului , exceptie face cazul in care vehiculul este vandut unui distribuitor (excluzand dealer-ul oficial Suzuki), garantia va inceta.